Dekorativni materijali

ANTICA PROVENZA

ANTICA PROVENZA (1)
Dekorativni proizvod za zidove na vodenoj bazi za enterijere. Prostor koji je ukrašen ovom zidnom dekoracijom dočarava jedinstvenu lepotu renesansne Italije, a ujedno ističe prefinjen i tradicionalni ukus svog domaćina. Antica provenza je dostupna u 30 nijansi, koje je izabrao dizajner kompanije ORAZIO BRIGNOLA, kako biste i najobičniji prostor pretvorili u elegantno mesto za boravak.
paleta PALETA BOJAplay VIDEO

TESORI DI ARIANNA

TESORI ARIANNA 1
Dekorativni materijal prefinjenog damast-svilenkastog izgledasa metalik odsjajima (svetlo-tamno) u zavisnosti od ugla posmatranja. Tesori di Arianna je u potpunosti ekološki proizvod, napravljen od sirovina visokog kvaliteta.
paleta PALETA BOJA   play VIDEO

CAPRICCI DI REGINA

CAPRICCI REGINA
Capricci di Regina je zidna dekoracija sa zrnastom strukturom i rustičnim metalik efektom. Vašim zidovima pruža efekat peščanih dina. Prikladna za  nanošenje kako u klasičnim rustičnim tako i u modernim enterijerima i vaš prostor čini otmenim i izuzetno prijatnim.
paleta PALETA BOJAplay VIDEO

STUCCO ANTICO FONDO

STUCCOANTICOFONDO
Pigmentisani fiksativ kalibrisanog zrna posebno za pripremu podloge za ukrašene štukature Antico “efekat mermera” ili “Venecijanski efekat” ili kao podloga za Travertino. Jednostavan za primenu, prodire i jača duboko površinu koja se tretira, ravnomerno se upija i poseduje karakteristike prozračnosti. Njegova specifična granulometrijska kriva, omogućava da se lako dobije savršena hrapavost prvog sloja štuko Antico, optimizujući količinu proizvoda koja se koristi, čak i na vrlo glatkim podlogama. Izgled osušenog štuka:mat, hrapav
 

STUCCO EFFETTO MARMO

STUCCOANTICOMARMO
Dekorativni štuko materijal vrhunskog kvaliteta kojim se postiže marmorino efekat u više nivoa sjaja. Pored toga što prostor čini elegantnim, ovaj proizvod je antibakterijski i izuzetno postojan.

paleta PALETA BOJAplay VIDEO

STUCCO ANTICO CERA

PITTURAACRILICA
Zaštitni vosak za enterijer. Nanosi se na zidnu dekoraciju STUCCO ANTICO EFETTO MARMO po ugledu na drevnu tradiciju voskiranja venecijanskih majstora. Nakon primene voska, postojeći sjaj ove dekoracije postaje ujednačen i intenzivniji, a ujedno je čini nepromočivom.

paleta PALETA BOJAplay VIDEO

LUCE FINITURA

LUCE FONDO
Akrilna zidna dekoracija, koja dodavanjem glitera/šljokica (zlatnog ili srebrnog) pruža kristalni metalik efekat homogenog izgleda. Uz direktan ili indirektan snop svetla (prirodnog ili veštačkog) Luce se poigrava sa svetlošću. Ova originalna zidna dekoracija pored toga što vas prostor pretvara u čarobno
mesto za boravak veoma pozitino utiče i na vaše raspoloženje. 
paleta PALETA BOJAplay VIDEO

GLITTER LUCE I LUCE COLORS

GLITTER
Dostupne boje:

Zlatna

Srebrna

 

PIETRA DI LUNA

PIETRA LUNA
Akrilna dekorativna tehnika sa zrnastom strukturom i rustičnim mat efektom. Vašim zidovima pruža efekat pustinjskih dina.

paleta PALETA BOJAplay VIDEO

RUSTICO PROVENZALE

RUSTICO PROVENZALE
Reljefni akrilni dekorativni materijal, kojim se prilikom nanošenja raznim alatima i drugim dekorativnim materijalima dočaravaju originalni, rustični efekti enterijera i eksterijera prelepe Toskane. Osnovni izgled je “efekat finog maltera”.
paleta PALETA BOJAplay VIDEO

ATMOSFERE

ATMOSFERE
Atmosfera je dekorativni polutransparentni dekorativni materijal (velatura), na bazi akrilnih smola, koji nudi raznovrsne završne efekte. Služi za postizanje efekata na postojećim materijalima. Dostupan je u dve verzije: Mat i sjaj. Lak je za nanošenje, pa bilo da je u pitanju profesionalni dekorater ili ljubitelj “uradi
sam” naći će u Atmosferi savršenog saveznika u cilju postizanja jedinstvenog izgleda tretiranih zidova.

paleta PALETA BOJAplay VIDEO

METAL TONER

METALTONER
Dekorativna linija

Aditiv metalik i sedef

Boje: Zlato i srebro

 

BRIGNOLA GLAZE

PITTURAACRILICA
Materijal na vodenoj bazi, koji se koristi kao zaštitni premaz preko pojedinih zidnih dekoracija (Antika provenza, Travertino, Pietra di Luna) pružajući pri tom efekat diskretnog sjaja.