Capricci di Regina

CAPRICCI REGINA
Capricci di Regina je zidna dekoracija sa zrnastom strukturom i rustičnim metalik efektom. Vašim zidovima pruža efekat peščanih dina. Prikladna za nanošenje kako u klasičnim rustičnim tako i u modernim enterijerima i vaš prostor čini otmenim i izuzetno prijatnim. Lako se nanosi (četkom za antiku), a zidovi ne moraju biti savršeno glatki pre nanošenja. Dostupna je u bazi zlata, srebra , boje čelika i platine. Capricci je 100% na vodenoj bazi, napravljena od pažljivo odabranih sirovina, što je čini vodoperivom tj. lakom za održavanje. Nakon 20 dana od poslednjeg nanošenja može se brisati vlažnim sunđerom.

Capricci-di-Regina-1

UPUTSTVA ZA NANOŠENJE

1 sat suvo na dodir

6 sati minimum za ponovno nanošenje

8-10 m2/l za gletovan zid

 

TEHNIČKI PODACI

SASTAV na bazi akrilnih emulzija, pigmenti otporni na svetlo, posebno za lamelarna metalik punila i baždaren kvarcni pesak.

Specifična težina 1,150 ± 0,050 kg / l

Zapremina čvrstih 34% ± 2%

Viskoznost 10.000 ± 500 cps (RVT Brookfiled do 21 ° C)

Tačka paljenja Nezapaljiv

BAZE BOJA Srebro – Zlato – Čelik – Platina

PAKOVANJE: 1,25L – 2,5 L

 

CIKLUSI PRIMENE

· Novi zidovi:

Naneti četkom sloj akrilnog fiksativa (razređenog sa vodom 1:8). Posle najmanje četiri sata, naneti sa vunenim valjkom kratke dlake sloj baze za dekoraciju. Posle 24 sata, naneti vunenim valjkom kratke dlake jedan sloj Capricci di Regina.

Sa tempera boje ili praškastog kreča: gletovati i šmirglati ako je potrebno, očistite zid sa vlažnim sunđerom, nanesite četkom sloj akrilnog fiksativa (razređenog 1:8 sa vodom) samo na gletovane delove. Posle najmanje četiri sata,naneti pomoću vunenog valjka sa kratkom dlakom sloj baze za dekoraciju. Posle 24 sata, naneti vunenim valjkom kratke dlake jedan sloj Capricci di Regina.

KAKO SE NANOSI

Naneti na već pripremljenu podlogu (pogledajte cikluse nanošenja), jedan sloj četkom Capricci di Regina iz nerazređene baze ili već obojene u zavisnosti od izabranih boja iz ton karte. Nanosi se nasumičnim, ukrštenim potezima četkom preko površine od 1-2 m2 pa se ponovo prelazi sa praznom četkom da bi se postigao dekorativni efekat. Dovoljan je samo jedan sloj da bi se postigao izvanredan reljefni efekat (ako postoji potreba, možete da nanesete drugi sloj posle 6 sati). Proizvod mora obilno da se koristi (pogledajte instrukcije za nanošenje).

 

UPOZORENJA

• Zaštititi od smrzavanja

• Dobro promućkajte pre upotrebe

• Minimalna temperatura: 5 ° C

• Posle upotrebe, operite svu opremu sa vodom

• Čuvajte na suvom mestu daleko od izvora toplote i mraza

• Držite van domašaja dece

• Nemojte isprazniti otpad u kanalizaciju

Horacio Brinjola Spa zadržava pravo da ažurira informacije koje će biti indikativne.

Kada se proizvod koristi izvan naše neposredne kontrole ograničavamo svoju odgovornost samo na kvalitet.

 

BACK1

paleta PALETA BOJA