Proizvodi za metal, drvo i plastiku

AIRONE BRILLANTE

AIRONE
Sjajni emajl na vodenoj osnovi, bez mirisa, nezapaljiv, ne žuti, na bazi akrilnih polimera i obojenih pigmenata i vrlo otporan na svetlost i alkalije. Ove karakteristike čine Airone emajl gotovo univerzalnim. Može, u stvari, da se koristiti i unutra i napolju. Gotovo potpuno odsustvo mirisa i razređivača omogućava jednostavnu i prijatnu upotrebu u slabo provetrenim prostorijama.

paleta PALETA BOJA

AIRONE SATINATO

AIRONE
Saten emajl za enterijer i eksterijer, bez mirisa, ne žuti , na bazi akrilnih polimera i pigmenata, vrlo otporan na svetlost i alkalije. Univerzalna upotreba na skoro svim uobičajenim podlogama i gotovo potpuno odsustvo mirisa i razređivača omogućava lako i prijatno korišćenje čak i u slabo provetrenim prostorijama.Izgled suvog filma: saten

paleta PALETA BOJA

ZINCOGUM PLUS

ZINCOGUM
Premaz na nitro bazi, deluje kao antikorozivna zaštita, koristi se kao podloga ili kao završni sloj. Pogodan je za sve površine koje se teško tretiraju, pocinkovane, lim, čelik, bakar, pvc i aluminijum. Ima odličnu pokrivenost i prianjanje, pogodan je za građansku i industrijsku primenu. Kada se koristi kao podloga, može da se premaže sa sintetičkim emajlom.

paleta PALETA BOJA

FERGUM HB

FERGUM
Premaz na uljanoj bazi koji deluje kao antikorozivna zaštita. Stvara debelu barijeru jer postiže debljinu sloja veću nego upotrebom uobičajenih proizvoda. Ovaj premaz sadrži okside gvožđe i anti-korozivne pigmente i zato predstavlja izuzetnu prepreku formiranju rđe. Odličan je u borbi protiv rđe kao završni sloj, sa zaštitnim i dekorativnim efektom.Ima široku primenu u industriji a često se koristi i za ograde. Ne zahteva nanošenje podloge.

paleta PALETA BOJA

BRIGEL ANTIRUGGINE

BRIGEL
Emajl protiv rđe direktna primena na rđu. Emajl protv rđe, sjajan, za enterijer i eksterijer. Blokira napredak rđe, dajući podlozi sjajan i dekorativan izgled. Može se direktno primeniti na zarđale površine, pod uslovom da je rđa labava. I da nema hroma i olova. Apsolutno bez lepka

paleta PALETA BOJA